BÜYÜK İTALYA TURU Tur Programı

1.GÜN İSTANBUL - TORİNO

                      

                                                                    

  

 

 

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Krizantemturyetkilileriyle buluşma belirtilen saatlerde uçuş sonrası Torino şehir turumuzu yapıyoruz. Şehir turu bitiminde arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak Milano turu. Tur sonrası otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

2.GÜN TORİNO - VENEDİK

Sabah erken kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve Venedik'e hareket (406 km). Varışımızın ardından Gondollar şehri Venedik’te yapılacak olan panoramik şehir turunda San Marco Katedrali ve Meydanı, Dükler Sarayı, Canale Grande, İç Çekme ve Rialto Köprüsügörülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Gondol gezisine katılabilirler. Akşam üzeri serbest zaman. Akşam konaklama otelimizde.

3.GÜN VENEDİK - FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası Floransa'ya hareket (254 km). Rönensans’ın doğduğu şehir olan Floransa’da yapılacak olan panoramik şehir turundaDuomo Kilisesi (Santa Maria Del Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında serbest saatler. Akşamüzeri otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

4.GÜN - FLORANSA (SIENA- PISA-SAN GIMIGNANO)

Sabah kahvaltı sonrası serbest gün, kent pazarında alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra Toscana bölgesinin meşhur kasaba ve şehirlerinden San Gimignano, Siena ve Pisa´nın görülmesi.Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

5.GÜN FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltı sonrası Roma’ya hareket (279 km). Varışımızın ardından  panoramik Roma şehir turumuzu yapıyoruz. Turumuz esnasında,Colesseum, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Vittorio Emanuela Anıtı, Roma Forum, Via Del Corso, Antik Stadyum, Vatikan Cumhuriyeti'nin kült merkezi St. Pietro Katedrali görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

6.GÜN - ROMA (CASTELLI ROMANI OUTLET VE DAĞ KÖYLERİ)

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra Castelli Romani Outlet ve Dağ Köyleri turumuza katılabilirler. Tur bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

7.GÜN ROMA - (POMPEİ) - NAPOLİ

Sabah kahvaltı sonrası Napoli'ye hareket. Yol üstünde tüm grubun katılımıyla yapılacak olan ekstra Vezüv Yanardağı'nın püskürmesiyle kül bulutu altında kalan ve taşlaşmış bedenlerin görüldüğü antik şehir  Pompei turumuzu yapıyoruz. Tur sonrası Napoli'ye hareket ediyoruz. Varışımızı takiben yapılacak panoramik Napoli şehir turumuzda; Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı, Toledo Caddesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu bitiminde otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

8.GÜN NAPOLİ - İSTANBUL

                                                                

  

 

 

Sabah kahvaltı sonrası saat 10.00'da odaların boşaltılması ve Napoli havalimanına hareket.  Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından saat  belirtilen saate  uçuş ve 17.10'da varış ve turumuzun sonu.

EKSTRA TURLAR

ROMA GECE TURU 25 EURO (02-12 YAŞ 15 EURO)

Roma’yı bir de ışıklandırılmış haliyle görüp yemek yenebilecek en keyifli meydanlarını görüp, yemek molası veriyoruz.(Yemeksizdir)

POMPEI TURU 55 EURO (02-12 YAŞ 30 EURO)

Vezüv yanardağının yerle bir ettiği, şimdi açık müze olan Pompei antik kenti, zaman yolculuğu yapmışçasına yerel rehber eşliğinde geziliyor.

MILANO TURU 50 EURO (02-12 YAŞ 25 EURO)

İtalya'nın ve Avrupa'nın en gelişmiş ve en zengin şehirlerinden, aynı zamanda ticaret ve fuar merkezlerinden biri olan Milano şehir turunda; Galleria, Duomo katedrali, Scala Meydanı, Fortezza görülecek yerler arasındadır.

CASTELLI ROMANI OUTLET VE DAĞ KÖYLERİ TURU 45 EURO (02-12 YAŞ 25 EURO)

Turumuzun ilk durağı Papa’nın yazlık sarayının bulunduğu Castel Gondolfo. Ardından göl kıyısında yer alan Nemi köyüne gidiyoruz. Bölgenin meşhur dağ çileklerinden yapılmış turtalarımızı yedikten sonra serbest zamanımızda köyde gezerek dağ çileklerinden yapılmış birçok üründen satın alma fırsatı buluyoruz. Ardından Roma’nın dışındaki İtalya’nın en büyük Outlet’ine giderek ucuz alışverişin keyfini çıkarıyoruz.

PISA & SIENA & SAN GIMIGNANO TURU 90 EURO (02-12 YAŞ 45 EURO)

İtalya’nın en önemli sembolü , eğikliği 5,5 metreyi bulmasına rağmen, hala ayakta durması mucize kabul edilen, meşhur Pisa kulesinin görülmesi. Daha sonra İtalya’nın en tipik kasabası olan dünyaca ünlü Palio yarışlarının yapıldığı ve Ortaçağın günümüze en güzel şeklide yansıdığı Siena kentinin gezilmesi. Ardından Roma İmparatorluğu zamanında konumu itibariyle tepede bulunmasından dolayı garnizon olarak kullanılmış bu şirin, etrafı surlarla çevrili yerin gezilmesi.

GONDOL TURU 25 EURO (02-12 YAŞ 25 EURO)

(Min 6 kişi)

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

Türk Hava Yolları ile İstanbul / Torino – Napoli / İstanbul gidiş – dönüş uçak bileti

7 gece 3*-4*-4+5 * otel Konaklama-tercihli

Havaalanı – Otel – Havaalanı transferleri

Tüm şehirler arası transferler

Yarım günlük panoramik Torino, Floransa, Roma, Napoli ve Venedik şehir turları

Krizantemtur Türkçe rehberlik hizmetleri

Havaalanı ve güvenlik vergileri, Atatürk Havalimanı yer hizmetleri

 * Otellerin bazılarında fiyat paketi kontinental(İtalya otellerinde zayıf bir kahvaltı türüdür) 

otellerin bazıları extra ücretle paket değişikliği imkanı sunmaktadır.

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

İtalya vize ücreti ve vize hizmet bedeli 110 EURO Yurt dışı çıkış konut fonu bedeli 15 TL (Yurt dışı cıkış harclarını seyahat öncesi ilgili bankalara yatırmanız gerekmektedir.)

Ekstra turlar

Ören yerleri giriş ücretleri

Öğle ve akşam yemekleri

Şehir vergileri

SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ (Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kişi başı 1000 €uro ile sınırlı olarak ödeme yapılmasını sağlamaktadır. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına, hırsızlıktan, ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.)

Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.

** Trp odalarda 3.yatak ek yatak olup, standart yataklardan küçüktür.
** Grup continental kahvaltıları ayrı salonda verilebilir.

NOT:

 Krizantemtur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce tehit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehire göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Yol üzerindeki ekstra geziler grubun tamamının katılımı ile gerçekleştirilir.

 

Kalkış Yerleri: ATATÜRK HAVALİMANI
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    NOT:

     Krizantemtur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce tehit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehire göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Yol üzerindeki ekstra geziler grubun tamamının katılımı ile gerçekleştirilir.


    İptal Şartları
    https://www.krizantemtur.com/tur-126-buyuk-italya-turu.html
    STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
    KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
    0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


    Bu çıktı 20.04.2024 00:29 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.