Ege Sevimli beldeleri 2 Tur Programı

 

 Eski Güllübahçe

eski gullubahce koyu
Aydın'ın Söke ilçesinden 18 km uzaklıkta olan Eski Güllübahçe, ilk görüşte aşkın tanımını yeniden yapıyor. Ege'nin belki de en güzel köy meydanına sahip olan Eski Güllübahçe, 40 – 45 yıl önce terkedilmiş.

 Doğanbey

doganbey koyu
Aydın'ın Söke ilçesine 36 km mesafede, Samsun Dağı'nın güney yamacında bulunuyor Doğanbey Köyü. Sessiz, sakin yaşayan bir Rum köyü olan Doğanbey, yavaş yavaş keşfedilmeye başladı bile. Asıl ismi Domatia olan Doğanbey köyü, Türkiye'nin ilginç noktalarından biri.

 

HAREKET SAATLERİ VE NOKTALARI
… Buluşma sonrası Bursa Balıkesir Manisa üzerinden  yolculuğumuz başlayacak
         

BİNİŞ NOKTA VE SAATLERİ  

 

Bakırköy İncirli Boyner                           

20.00

Beşiktaş Yıldız Camii                       

 21.00

Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı 

  22.00

Çayırova Mc Donalds                       

 23.00

   


 
MOLALAR:
Susurluk
Selçuk

2.Gün:

Şirince –GüllüBahçe –Doğan bey- -Prienene-Milet

Sabah saatlerinde mübadele sonrası rumların terk etmiş olduğu Şirince Kasabasına geliyor ve Kahvaltı (extra) molası sonrası Şirince kasabasında kısa bir tur atıyoruz.Buradan ayrılıyor veSelçuk üzerinden Güllü bahçeye doğru yola koyuluyoruz. Aydın'ın Söke ilçesinden 18 km uzaklıkta olan Güllü bahçe , ilk görüşte aşkın tanımını yeniden yapıyor. Ege'nin belki de en güzel köy meydanına sahip olan Güllübahçe, gezimiz sonrası Prieneye doğru yola koyuluyoruz ilk hipadamos planıyla yapılmış bu kenti gezerken biraz nefes nefese kalacaksınız.Buranın gezisi bittikten sonra Millet antik kentini geziyoruz.Milet antik kenti gezimiz sonrası Doğan bey kasabasına geliyoruz. M.Ö 7.yy’a kadar tarihi uzanan köy Türkiye ve Yunanistan arasında, 30 0cak 1923 tarihinde imzalanan protokol ve sözleşme ile Selanik’ten yerleştirilen Mübadillerin (Türk Göçmenlerin) Köyü olarak geçmektedir.

Doğanbey eski adıyla Domatia’da gezilecek yerler arasında eski Rum evleri, Şorlak Şelalesi, gezimiz sonrası otelimize geçiyor ve yerleşiyoruz. Akşam yemeği Otelimizde

 3. Gün:

 

Nazarköy–Birgi-

Sabah otelde alacağımız  kahvaltı sonrası İzmirin küçük bir kasabası olan Nazarköye geliyor ve Geleneksel el yapımı nazarboncuklarıyla yapılan bu doğal güzellikleri seyrediyor ve alışveriş molası sonrası Buradan Aydınoğullarının Başkenti olan Birgiye gidiyoruz

Birgide yapacağımız gezi esnasında keyifli zamanlar geçirecek ve Egenin gizli kalmış güzeliklerinden ayrılmak istemeyeceksiniz:Birginin doğal ürünleri  alışveriş sonrası yedikten sonra İstanbula doğru yolculuğumuz başlıyor.Gece geç saatlerde İstanbulda oluyoruz.

 

Kalkış Yerleri: istanbul
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.krizantemtur.com/tur240.html
    STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
    KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
    0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


    Bu çıktı 26.04.2024 02:28 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.