BOZCAADA ASOS KADIRGA KOYU (Yüzme ağırlıklı Tur) Tur Programı

gün 1 gece konaklamalı Bozcaada-Assos-Kadırga Koyu-Behramkale 
TUR YÜZME AĞIRLIKLI BİR TURDUR.
Tur programı

TUR KALKIŞ NOKTA VE SAATLERİ :

24.00 | Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü

00.30 | Beşiktaş Yıldız Camii

01.00 | İncirli Ömür Plaza Önü

1.Gün: İSTANBUL - BOZCAADA

İncirli Ömür Plaza önünden hareket ile Keşan, Tekirdağ, Çanakkale güzergahı üzerinden sabah saatlerinde Geyikli iskelesinde oluyoruz.(ilk feribot saatleri 08.00)

Geyikli iskelesinde beklemeye başlıyoruz.buradaki bekleme esnasında  Ototbüslerimizden eşyalarımızı alıyoruz.feribot yüksek sezonda otobüsler gecememekedir.ardından feribot ile adaya geçiyoruz. Bozcaada'ya varışımızda bizi Bozcada kalesi karşılıyor olacak, kaleyi panaromik olarak gördükten sonra ada sokaklarını gezmeye başlıyoruz. Bozcaada kalesini, Adanın Türk ve Rum mahallelerinde yapacağımız geziden sonra geziyor ve serbest zamanımızda arzu edenler Kahvaltı Arzu edenler Alışveriş ve Deniz keyflerini çıkarabilirler.(Dileyen misafirlerimiz Ayazma Plajına, Dileyen misafirlerimiz Akvaryum Koyuna, dileyen misafirlerimiz Rüzgar Güllerine gidebilirler) ardından rehberimiz belirlediği saatte feribotta toplanıp  Bozcaada dan ayrılıyoruz. (feribot saatinden birkaç  dakika önce kapakları kapatacağı için buluşma saatinden 5 dakika önce hazır olmanızı rica edeceğiz.)Akşam yemeği ve konaklama için otellerimize geçiyoruz.

NOT : Araçlarımızın adaya alınmadığı yüksek sezonda (Haziran, Temmuz, Ağustos) Ayazma Plajı, Akvaryum Koyu veya Rüzgar Güllerine gitmek isteyen misafirlerimiz transfer ücretlerini kendileri ödeyecektir (7tl tek yön-En son Dolmuş ücretleri idi)

2. GÜN: ASSOS BEHRAMKALE KADIRGA KOYU – İSTANBUL

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Behramkale köyüne gidiyor ve antik kenti ziyaret ediyoruz. Aristokres'in felsefe okulunun önünden Agora meydanına geldikten sonra Midilli adasının ihtişamını izleyerek fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonrasında vaktimizin el verdiği sürece Kadırga Koyunda deniz molasını verip Çanakkale Tekirdağ güzergahından İstanbul’a dönüyoruz keyifli yolculuğumuz sonrasında İstanbul`da siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki Tur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Fırsata Dahil Olan Hizmetler :

*Fiyatlar Aile fiyatları DB olup  yan yana oturacak misafirlerimiz için geçerlidir. Ayrı koltuk zorunluluğu olan misafirlerimiz single uygulaması kulanmak zorunludur. 

Lüks otobüslerle ulaşım
4* Otellerde 1 gece konaklama (1 adet sabah kahvaltısı 1 adet akşam yemeği),
Tüm çevre gezileri
rehberlik ücretleri
Otopark ücretleri

Feribot Ücretleri
Zorunlu seyahat sigortası
Fırsata Dahil Olmayan Hizmetler :

Öğle yemekleri
Tüm yemeklerde alınan içecekler
Kişisel harcamalar
Araç adaya alınmaz ise serbest zamanda yapılan transfer ücretleri

Yol ve hava muhalefeti dolayısıyla çıkılamayan yolardan ve program iptallerinden acentemiz sorumlu olamaz.
Program rehber tarafından tamamı gerçekleştirilmek kaydı ile değiştirilebilir

Otellerde üçlü oda azlığı nedeniyle üçüncü kişi yatak kalite garantisi verilemez. Koltuk sözü verilemez ve rezervasyon sırasına göre koltuk sırası belirlenir. Hava ve seyahat acentasının dışında olan nedenlerden dolayı yapılamayan turlardan firma sorumlu tutulamaz .Hedef Kalkış Rakamı 30 Kişi olup tur firması yeterli katlımım olmaması nedeniyle oluşacak nedenlerden misafirleri haber vermek kaydıyla erteleme veya iptal etme hakkını saklı tutar.Ek hizmetler ve tur ücreti bir bütündür ayrılamaz Misafirler bunu rezervasyon esnasında ödemek zorundadır. Yetersiz katılım veya benzer sıkıntılar sonucu oluşacak tur iptallerini seyahat acentesi 2 gün öncesi olmak üzere haber verir. Otellerde oluşabilecek sıkıntılar karşısında acente başka bir otelle değişiklik yapabilir. 00-06 yaş çocuklarda yatak sözü verilmez.06.12 yaş çocuklarda yatak kalitesi standart olmayabilir.En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.Personel için hizmet bedeli 20 tl tur  rezarvasyonunda  Alınır..

 

Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı (00:00)
Notlar

Yol ve hava muhalefeti dolayısıyla çıkılamayan yolardan ve program iptallerinden acentemiz sorumlu olamaz.
Program rehber tarafından tamamı gerçekleştirilmek kaydı ile değiştirilebilir

Otellerde üçlü oda azlığı nedeniyle üçüncü kişi yatak kalite garantisi verilemez. Koltuk sözü verilemez ve rezervasyon sırasına göre koltuk sırası belirlenir. Hava ve seyahat acentasının dışında olan nedenlerden dolayı yapılamayan turlardan firma sorumlu tutulamaz .Hedef Kalkış Rakamı 30 Kişi olup tur firması yeterli katlımım olmaması nedeniyle oluşacak nedenlerden misafirleri haber vermek kaydıyla erteleme veya iptal etme hakkını saklı tutar.Ek hizmetler ve tur ücreti bir bütündür ayrılamaz Misafirler bunu rezervasyon esnasında ödemek zorundadır. Yetersiz katılım veya benzer sıkıntılar sonucu oluşacak tur iptallerini seyahat acentesi 2 gün öncesi olmak üzere haber verir. Otellerde oluşabilecek sıkıntılar karşısında acente başka bir otelle değişiklik yapabilir. 00-06 yaş çocuklarda yatak sözü verilmez.06.12 yaş çocuklarda yatak kalitesi standart olmayabilir.En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.Tur kaptanları için hizmet bedeli 10 tl tur sonunda toplanır.


İptal Şartları
https://www.krizantemtur.com/tur260.html
STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş
KRİZANTEM TOUR ( e –Fatura ) STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza Kat:1, D:1, 34363 Şişli/İstanbul
0 212 240 41 35 - +90 212 240 41 36


Bu çıktı 28.03.2024 14:33 tarihinde verilmiştir. STÜDYO TURİZM TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.